Skip to main content
Inge Tigelaar - Supervisie en Coaching

Referenties

Susanne

Door het stellen van goede vragen laat Inge je zelf tot conclusies komen waarmee je aan de slag kunt. Door haar manier van werken voelde ik me erg op mijn gemak. De inzichten die ik heb opgedaan tijdens mijn coaching bij Inge gebruik ik nog dagelijks.

Marlou

Inge heeft me ontzettend geholpen toen ik het gevoel had op een T-splitsing te staan als het gaat om mij en mijn werk. Door de juiste vragen te stellen ben ik er inmiddels achter dat mijn werk goed bij me past en ben ik me beter gaan profileren. Ik heb gewerkt aan mijn zichtbaarheid, niet alleen qua gevoel, maar ook via LinkedIn. Ze heeft me geholpen mijn profiel op te stellen en mijn CV zodat ik ”klaar” ben voor de arbeidsmarkt. Ik heb nu een soort ”onderhoudscontract” met haar. Ik kom nu nog twee á drie keer per jaar bij haar om even bij te praten en er zo voor te zorgen dat ik op het juiste spoor blijf. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Quirien

Ik heb een geweldig supervisie traject gehad. Zelfs op afstand via Skype is Inge als supervisor betrokken, nauwgezet en creatief zodat het maximale uit jezelf gehaald kan worden.

Marleen

De sfeer, deskundigheid, open houding, manier van vragen, het analytische vermogen en de kunde om bewustwording te creëren heeft bijgedragen aan mijn geslaagd supervisie traject.

Linda

Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren en heb veel duidelijkheid en tools gekregen om mijzelf verder te ontwikkelen.

Marcia

Inge is een betrokken en ervaren supervisor. Mede door haar manier van handelen heb ik veel uit mijn supervisietraject kunnen halen. Ze hield het uitdagend door verschillende middelen te gebruiken (o.a. het enneagram, kernkwadrantenspel en verschillende kaarten) en door haar manier van vragen stellen.

Ellen

Een ochtend met het team met als doel elkaars kwaliteiten te herkennen en bespreken. Middel hiervoor was het enneagram. Inge verzorgt de ochtend op een laagdrempelige wijze, praktijkgericht. Ze inspireert mensen om na te denken over zichzelf en hun eigen kunnen. Ook heeft ze oog voor de verdere implementatie en integratie van de inzichten die zijn opgedaan. De ochtend heeft zeer veel opgeleverd voor het team!

Annemarie

Inge is een ervaren supervisor, die goed weet aan te sluiten bij de leerdoelen van haar klanten. Door gebruik te maken van Skype, bood ze mij de mogelijkheid om vanuit huis het traject te volgen. Haar benadering en vraagstelling hebben mij aan het denken gezet over mij als persoon, maar ook als professional. Door de inzet van diverse tools heeft ze mij gestimuleerd om van het supervisietraject een persoonlijk succes te maken.

Hanneke

Wat was het waardevol om met ons team deze workshop te volgen. Door middel van het enneagram leerden we elkaars kwaliteiten en valkuilen ontdekken. Ook leerden we welk persoonlijkheidstype we waren. Het was een mooie ochtend, er werd op een respectvolle manier met iedereen om gegaan en Inge zorgde voor een relaxte en ontspannen sfeer. Door het stellen van de juiste vragen leerden we kritisch te kijken naar ons zelf en de ander. Het is zeker de moeite waard om dit eens met je team te ondernemen!

Robbin

Ik vond het een verrijking hier aan te mogen deelnemen. Ik werk als man van 23 in een woon-werkvoorziening voor jonge vrouwen in de leeftijd van 16-23 jaar. Het gaat om meiden die niet zelfredzaam zijn. Hierin loop ik tegen verschillende situaties aan. Door deze 10 zittingen heb ik veel over mijzelf mogen leren, wat mij als hulpverlener enorm helpt mijn werk beter te kunnen doen. Ook heeft de vraagstelling van mijn supervisor mij geleerd hoe je een ander haar eigen probleem kunt laten oplossen. Niet alleen is er ruimte voor situaties in het werk waar je tegen aanloopt. Ook het stukje privé is bespreekbaar, dit vond ik erg prettig en helpend. Want ook hierdoor zul je als hulpverlener groeien in je werk. Als ik het totaalplaatje in één woord moet beschrijven, kies ik voor; bewustwording. Want bewustwording kwam terug in elke sessie. En ik geloof dat bewustwording de eerste stap is naar verbetering. Je bewust worden van je gevoel, motivatie, passie, irritatie, bevestiging, allergie, valkuil, kracht enzovoorts. Ik vond het geweldig!

Jenneke

Inspiratieochtend HSP

Voor mij was het heel verhelderend. Heel veel dingen vielen bij mij ineens op z’n plek.
Dat ik zoveel opmerk, dat is niet raar. Zo ben ik.

Rianne

Supervisie

Wat een prettig, open, welkom, nieuwsgierig en invoelend persoon vind ik Inge. De denk- en voelvragen waren soms voer tot verwerking, maar in de meeste gevallen direct te behandelen. Ze heeft me laten zien dat je het vak van supervisor kunt vormgeven op een nieuwsgierige en eerlijke manier. Zonder oordeel, maar wel met ideeën over hoe het misschien anders kan om naar mijzelf te kijken. Ik kijk hier goed op terug en ik gun mijzelf eens in de 5 á 10 jaar stil te staan bij hoe ik ben in mijn werk, waar ik mee door wil gaan en waar ik afscheid van wil nemen, maar dat nog niet uit heb durven spreken. Ja, dat gun ik iedereen, en dat gun ik iedereen met Inge.

Wilma

supervisie
Doordat Inge de verbinding met je aanging, voelde ik mij snel op mijn gemak en veilig bij Inge.
Inge benoemde op een rustige manier wat ze zag. Ze kon goed door situaties en mensen heen prikken en heeft een goed onderscheidingsvermogen. Door het stellen van vragen kwam ze in mijn belevingswereld en zette mij aan tot ontdekken. Ze hielp mij om mijn gevoel  te voelen en te verwoorden. Inge liet mij bewust worden van mijn waarden en samen keken we naar handelingsalternatieven. 
Inge zette mij in mijn kracht om tot een wilsbesluit te komen waardoor er ruimte kwam om nieuwe stappen te zetten.