Skip to main content

Coaching

Ontdek waar jouw antwoorden liggen. Niet langer meer onbewust, maar bewust handelen.

Heb je het gevoel dat je vastzit? Is verandering nodig, maar iets houdt je tegen? 

Misschien ‘loopt het niet zo lekker’. Je zoekt naar iets waardoor het beter kan worden. En bij zoeken hoort ontdekken. Ontdekken waar jouw antwoorden liggen.

Binnen het coachingstraject krijg je zicht op je eigen (gedachten)patronen, je manier van handelen en wat dat met zich meebrengt. Niet langer meer onbewust, maar bewust. En bewustwording is de eerste stap naar verandering.

(weer) rust ervaren

de knoop door hakken

grenzen aan kunnen geven

je hoog sensitiviteit niet meer als last ervaren

jouw figuurlijke lat op ooghoogte leggen

je kwaliteiten herkennen en inzetten

Hoogsensitiviteit

Regelmatig bied ik een Inspiratiedagdeel Hoogsensitiviteit aan. Wil je meer te weten komen over dit onderwerp, je eigen sensitiviteit en de uitwerking daarvan in je dagelijks leven? Neem contact met me op zodat je binnenkort (nog meer) vruchten plukt van deze mooie eigenschap. 

Teamontwikkeling

Als jij mij vertelt waar je als leidinggevende tegen aanloopt kunnen we samen kijken naar een oplossing. Ik hoor graag van je wat er speelt in het team en voor welke uitdaging jullie staan. Mijn ideeën daarover geef ik vorm in een passende workshop of training. Daarna gaan het team en ik in de actiestand. Met plezier leren van- en met elkaar. Vanuit verbinding, met frisse blik en vol energie samen de werkvloer weer op. Dat wil ik jullie laten ervaren!

Vrijblijvend gesprek

Mocht je eerst willen ervaren hoe het is om met me in gesprek te gaan, een vrijblijvend gesprek is altijd mogelijk. Hier in mijn prettige praktijkruimte of online.